Activitati, poezii, muzica, cantece pentru copii

Acest blog e creat de parinti pentru copii. Cum ii educam azi pe cei mici? Prin activitati, poezii, muzica, cantece pentru copii.

Despre blog

Imi doresc ca acest blog sa fie biblioteca mea cu amintiri despre tot ceea ce fac impreuna cu copilul meu. Imi doresc in acelasi timp sa devina o resursa si pentru alti parinti si, de ce nu, sa facem schimb de informatii.

Timpul e periculos de limitat, iar cand vine vorba de copilul meu asta ma inspaimanta groaznic. Cand vine vorba de un nou proiect, cum e acest blog, apare din nou timpul, ca factor provocator pe care sper sa il pot dovedi printr-o frecventa cat mai mare a articolelor. (Ca paranteza, imi cer in avans scuze daca articolele nu sunt suficient de dese dupa voia dumneavoastra, cititorii mei, insa nu am mai mult timp – si daca am avut si nu am scris, inseamna ca l-am petrecut in compania sau in favoarea familiei mele).

Voi incerca sa fac din acest blog o mica culegere unde sa putem gasi activitati, cantecele, poezii, filme sau orice alt tip de informatie utila in educarea copiilor nostri. Din acest motiv te invit si pe tine, cititorule – parinte, profesor sau educator de orice fel (spun astfel pentru ca si un frate mai mare poate fi considerat educator pentru cel mai mic daca isi petrec impreuna cele mai importante momente ale zilei) – sa fii activ, sa vii cu idei concrete de activitati, poezii, … pentru copii. Scrie-le in comentarii sau mesaje, iar daca mi se par interesante le voi publica chiar aici, evident respectandu-ti dreptul de a te semna, pentru a-i bucura si pe alti parinti si copii, pentru a completa acest blog, aceasta mica biblioteca usor accesibila parintilor si utila copiilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s